Axelle werd vandaag grote zus van Olivia

6 maart 2011  Auteur: stefan

Olivia werd geboren om 10u20 en weegt 3,200 kg. Deze keer met epidurale! Alles ging super vlot, mama en papa hebben ervan genoten! Geniet gerust mee …

DAG 2

Allerlei

13 mei 2010  Auteur: stefan

Deze reeks beelden start begin oktober 2009 en loop tot eind april 2010.

Pasen 2010

13 mei 2010  Auteur: stefan

Bim bam beiren, de klokken leggen eiren en Axelle mocht ze gaan zoeken! Het weer viel een beetje tegen, gelukkig had oma het raam open gelaten zodat de klokken ook binnen eitjes konden laten liggen.

Kerst 2009

13 mei 2010  Auteur: stefan

Kerstavond en kerstdag, daar horen natuurlijk de kadootjes van de kerstman bij.

Hip hip hoera!

13 mei 2010  Auteur: stefan

Ons Axelle wordt 1 jaar en dat moet gevierd worden. Heel de familie was van de partij en Bumba leidde het grote feest in.

Opname OLV

13 mei 2010  Auteur: stefan

Een weekje hospitaal is niet zo plezant voor een bijna 1 jarige, gelukkig waren mama en papa daar om te blijven slapen en genoeg bezoek om te entertainen.

Dagje aan zee – Nieuwpoort

3 augustus 2009  Auteur: stefan

De eerste keer naar zee, het weer viel echt niet mee. Daarom zijn we nog eens terug gekeerd en ons daar ferm geamuseerd. Samen met Mauro, Babs en Wouter.

Zomer 2009

3 augustus 2009  Auteur: stefan

De zomervakantie is begonnen! Twee weken verlof worden ingevuld door werken aan ons huisje om Axelle een eigen plekje te geven en uitstapjes met Axelle. Zo zijn we bootje gaan varen op de leie maar ook Plankendael kent geen geheimen meer voor ons. Nog een beetje doorwerken en mama en papa slapen terug alleen.

Allerlei

3 augustus 2009  Auteur: stefan

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat er nieuwe beelden te bekijken waren. Deze reeks beelden start begin maart en loop tot eind juni 2009.

Op vakantie in de Ardennen

8 maart 2009  Auteur: stefan

4 maand en al op vakantie met mama en papa, er zijn ergere dingen die je kunnen overkomen!

Axelle verandert snel en leert heel veel bij, ze weet zelfs al dat ze handjes heeft, begint haar voetjes te ontdekken en wil stilaan rechtop gaan zitten. Ze weet ook al hoe ze moet laten weten als er iets niet naar haar zin is, reclameren leren we dus blijkbaar van jongsaf aan :-)

Haar eerste lepeltjes fruitpap waren er al even snel uit als in maar na de derde dag had ze de smaak al te pakken. Het afgewerkt product is nu wel wat steviger en je hoeft niet meer te twijfelen of ze iets in haar pamper heeft gedaan.

Geniet mee van enkele sfeerbeelden vanuit cherain, enkele dagen verlof ingevuld met flinke wandelingen, korte uitstapjes en natuurlijk heel veel Axelle-plezier.